Czy znasz WAS – syndrom stresu weekendowego?

WAS, czyli syndrom stresu weekendowego, jest swoistym znakiem dzisiejszych zabieganych czasów i życia w pośpiechu

Matcha – samo zdrowie, wyborny smak i aromat

Pisząc o zdrowej żywności i produktach superfood nie można pominąć herbaty nad herbatami, jaką jest matcha

Inhalacje – na przeziębienie, katar i chore zatoki

Inhalacje – na przeziębienie, uporczywy kaszel, katar, problemy z zatokami i efektywną aplikację leków

piegowata

Znajdź swój sposób na piegi

Poznaj swój sposób na piegi – na ich zamaskowanie, ukrycie, a nawet usunięcie

Lato 2019 – wybierz modny kostium kąpielowy

Sezon letni to czas na uzupełnienie garderoby, a jej nieodzownym elementem jest oczywiście kostium kąpielowy.

Truskawki – na powitanie lata!

Truskawki to nasze ulubione owoce, są naprawdę bardzo zdrowe, smaczne i mają wyjątkowo mało kalorii

Małe torebki – modne i kobiece

Wdzięk, kobiecość i elegancja to małe torebki, które w tym sezonie są bardzo modne

Jak odżywić włosy po farbowaniu?

Szukamy odpowiedzi na pytanie – jak odżywić włosy po farbowaniu, zwłaszcza, kiedy zaczynają wypadać.

Menopauza – zdrowa dieta ma znaczenie

Menopauza kojarzy się z pewnymi niedogodnościami, towarzyszy jej często przyrost masy ciała

Nasiona chia – samo zdrowie

Nasiona chia to źródło cennych kwasów tłuszczowych, białka, wapnia, fosforu oraz błonnika.

Pyszne pasztety – na śniadanie i od święta

Z wykwintnych pasztetów słynie Francja, zajadano się nimi nawet w starożytnym Rzymie. Parafrazując słowa poety możemy z dumą powiedzieć, że Polacy nie gęsi i swoje pasztety mają. I nie bez powodu chętnie po nie sięgają…

Pasztet to nie tylko praktyczna konserwa, praktyczne małe co nieco na turystyczny wypad. Po pierwsze to tradycyjny przysmak pieczony np. na Wielkanoc. Pamiętajmy też, że pasztet pasztetowi nierówny i warto sięgać po te naprawdę dobre, wyborne w smaku dzięki sprawdzonym recepturom i wysokiej jakości składnikom. Takie smakowite, pieczone pasztety oferuje nam firma Drosed, znana z doskonałych wyrobów drobiowych.

Pasztety drobiowe prima sort!

Pasztet z Kurczaka Zagrodowego to na pewno dobry wybór, bazuje na zdrowym, pysznym mięsie kurczaków z ekologicznego chowu. Zawiera dużo mięsa, aromatyczne przyprawy, nie ma w nim glutaminianu sodu oraz niesławnych dodatków E.

z zgaodowego

Pasztet z Kurczaka Zagrodowego – doskonała jakość

Pasztet z kurczaka z borowikiem – grubo mielony, pachnący grzybami… jak domowy, również bez zbędnych dodatków takich glutaminian sodu i E.

z borowikiem

Aromatyczny pasztet z borowikiem

Pasztet z kurczaka z żurawiną – oczywiście wolny od niepotrzebnych „polepszaczy”, za to interesujący w smaku dzięki żurawinie – delikatny, lekko słodkawy, pyszny!

pasztet

Delikatny smak pasztetu z żurawiną

Pasztet z kurczaka z królikiem – gruboziarnisty klasyk gatunku, z królika i drobiu robi się przecież najlepsze pasztety. O tym, że nie ma tu zbędnych dodatków nie trzeba już chyba wspominać…

z królika

Klasyczny pasztet z kurczaka i królika

Pasztet francuski z pieprzem – wykwintny, kremowy, delikatny w konsystencji, za sprawą zielonego pieprzu wyrazisty w smaku.

francuski

Wyrazisty francuski pasztet drobiowy

Pasztet wyborny z kaczką – wzbogacony mięsem i podrobami z kaczki, dzięki czemu ma niepowtarzalny smak i konsystencję idealną do smarowania.

pasztet drobiowy

Smak kurczaka i kaczki…

Pasztet zapiekany z gęsią to prawdziwy rarytas, doskonały pasztet w chrupiącej skórce. Czy ktoś rozpozna, że to nie domowy wypiek?

z gęsi

Pasztet zapiekany z kurczaka i gęsi

Pasztet śniadaniowy – najlepszy na kanapki, klasyczny w smaku i konsystencji. Idealny wybór na drugie śniadanie do pracy albo do szkoły.

śniadaniowy

Pasztet idealny na śniadaniowe kanapki

 

 

Zdjęcia: drosed.pl, pixabay.com

About The Author

Reply