Frytkownica na gorące powietrze i marzenie o beztłuszczowych frytkach

Pyszne frytki bez tłuszczu przygotujemy w frytkownicy na gorące powietrze.

Co to jest rolowanie? Spraw sobie roller!

Rolowanie to metoda masażu, którą każdy może zastosować we własnym zakresie

Jak „rozważnie” pić alkohol i jak zwalczać kaca

Jak świat światem odpowiedź na odwieczne pytanie jak leczyć kaca, jest praktycznie na wagę złota

Chcesz schudnąć na wiosnę? Uważaj na zaburzenia odżywiania!

Do najczęściej diagnozowanych zaburzeń należą anoreksja, bulimia oraz ortoreksja.

Jak często TO robisz?

Myć albo nie myć… okna i jak często to robić?

Jak zrobić sushi? To wcale nie jest takie trudne!

Jak się robi sushi? Wbrew pozorom nie jest to wcale takie trudne.

Karaiby – turystyczny raj!

Wyspy Karaibskie są niekwestionowanym turystycznym hitem na skalę światową

Domowe sposoby na spierzchnięte usta

Spierzchnięte usta to częsty i niestety bolesny problem wielu pań

Awokado – jedz na zdrowie

Awokado zawiera stosunkowo niewiele cukrów prostych, jest natomiast bogate w… tłuszcze.

Bezsenność, kłopoty ze snem – co robić…?

Kłopoty ze snem to dziś dość powszechny problem, możemy mówić nawet o bezsenności.

Pyszne pasztety – na śniadanie i od święta

Z wykwintnych pasztetów słynie Francja, zajadano się nimi nawet w starożytnym Rzymie. Parafrazując słowa poety możemy z dumą powiedzieć, że Polacy nie gęsi i swoje pasztety mają. I nie bez powodu chętnie po nie sięgają…

Pasztet to nie tylko praktyczna konserwa, praktyczne małe co nieco na turystyczny wypad. Po pierwsze to tradycyjny przysmak pieczony np. na Wielkanoc. Pamiętajmy też, że pasztet pasztetowi nierówny i warto sięgać po te naprawdę dobre, wyborne w smaku dzięki sprawdzonym recepturom i wysokiej jakości składnikom. Takie smakowite, pieczone pasztety oferuje nam firma Drosed, znana z doskonałych wyrobów drobiowych.

Pasztety drobiowe prima sort!

Pasztet z Kurczaka Zagrodowego to na pewno dobry wybór, bazuje na zdrowym, pysznym mięsie kurczaków z ekologicznego chowu. Zawiera dużo mięsa, aromatyczne przyprawy, nie ma w nim glutaminianu sodu oraz niesławnych dodatków E.

z zgaodowego

Pasztet z Kurczaka Zagrodowego – doskonała jakość

Pasztet z kurczaka z borowikiem – grubo mielony, pachnący grzybami… jak domowy, również bez zbędnych dodatków takich glutaminian sodu i E.

z borowikiem

Aromatyczny pasztet z borowikiem

Pasztet z kurczaka z żurawiną – oczywiście wolny od niepotrzebnych „polepszaczy”, za to interesujący w smaku dzięki żurawinie – delikatny, lekko słodkawy, pyszny!

pasztet

Delikatny smak pasztetu z żurawiną

Pasztet z kurczaka z królikiem – gruboziarnisty klasyk gatunku, z królika i drobiu robi się przecież najlepsze pasztety. O tym, że nie ma tu zbędnych dodatków nie trzeba już chyba wspominać…

z królika

Klasyczny pasztet z kurczaka i królika

Pasztet francuski z pieprzem – wykwintny, kremowy, delikatny w konsystencji, za sprawą zielonego pieprzu wyrazisty w smaku.

francuski

Wyrazisty francuski pasztet drobiowy

Pasztet wyborny z kaczką – wzbogacony mięsem i podrobami z kaczki, dzięki czemu ma niepowtarzalny smak i konsystencję idealną do smarowania.

pasztet drobiowy

Smak kurczaka i kaczki…

Pasztet zapiekany z gęsią to prawdziwy rarytas, doskonały pasztet w chrupiącej skórce. Czy ktoś rozpozna, że to nie domowy wypiek?

z gęsi

Pasztet zapiekany z kurczaka i gęsi

Pasztet śniadaniowy – najlepszy na kanapki, klasyczny w smaku i konsystencji. Idealny wybór na drugie śniadanie do pracy albo do szkoły.

śniadaniowy

Pasztet idealny na śniadaniowe kanapki

 

 

Zdjęcia: drosed.pl, pixabay.com

About The Author

Reply