Smacznie, zdrowo, egzotycznie – pierś z kurczaka w sosie curry

Egzotyczny klasyk kulinarny, pierś z kurczaka w sosie curry – smacznie i zdrowo

Chrup orzechy na zdrowie!

Orzechy – najcenniejsze z bakalii, wyjątkowo wartościowe i smaczne.

Dieta i trening na redukcję – ogólne zasady

Dieta oraz trening będą skuteczne, jeśli określimy cel i dostosujemy plan treningowy oraz menu do tego celu.

Plecaki, torby worki – praktycznie, stylowo, na każdą okazję

Plecaki i worki mody praktycznej – niebanalne, oryginalne i unikatowe

Jesienne skarby – papryka

Papryka jest zdrowa, kolorowa, smaczna, znajduje szerokie zastosowanie w kuchni

Alergia u dzieci – uważamy, diagnozujemy, leczymy

Alergie u dzieci to ścisła czołówka problemów diagnozowanych u naszych pociech.

Bolące stawy – reumatyzm i inne przyczyny

Najczęściej bolące stawy kojarzymy z reumatyzmem, ale to nie jedyna przyczyna takich dolegliwości.

Ból brzucha – gdzie boli i dlaczego

Ból brzucha to wyzwanie dla pacjenta i diagnostyki i jedna z najczęściej zgłaszanych dolegliwości

Pyszne pasztety – na śniadanie i od święta

Parafrazując słowa poety możemy z dumą powiedzieć, że Polacy nie gęsi i swoje pasztety mają

Przygotuj włosy do zimy

Sezon jesienno – zimowy bywa największym wyzwaniem dla włosów

Pyszne pasztety – na śniadanie i od święta

Z wykwintnych pasztetów słynie Francja, zajadano się nimi nawet w starożytnym Rzymie. Parafrazując słowa poety możemy z dumą powiedzieć, że Polacy nie gęsi i swoje pasztety mają. I nie bez powodu chętnie po nie sięgają…

Pasztet to nie tylko praktyczna konserwa, praktyczne małe co nieco na turystyczny wypad. Po pierwsze to tradycyjny przysmak pieczony np. na Wielkanoc. Pamiętajmy też, że pasztet pasztetowi nierówny i warto sięgać po te naprawdę dobre, wyborne w smaku dzięki sprawdzonym recepturom i wysokiej jakości składnikom. Takie smakowite, pieczone pasztety oferuje nam firma Drosed, znana z doskonałych wyrobów drobiowych.

Pasztety drobiowe prima sort!

Pasztet z Kurczaka Zagrodowego to na pewno dobry wybór, bazuje na zdrowym, pysznym mięsie kurczaków z ekologicznego chowu. Zawiera dużo mięsa, aromatyczne przyprawy, nie ma w nim glutaminianu sodu oraz niesławnych dodatków E.

z zgaodowego

Pasztet z Kurczaka Zagrodowego – doskonała jakość

Pasztet z kurczaka z borowikiem – grubo mielony, pachnący grzybami… jak domowy, również bez zbędnych dodatków takich glutaminian sodu i E.

z borowikiem

Aromatyczny pasztet z borowikiem

Pasztet z kurczaka z żurawiną – oczywiście wolny od niepotrzebnych „polepszaczy”, za to interesujący w smaku dzięki żurawinie – delikatny, lekko słodkawy, pyszny!

pasztet

Delikatny smak pasztetu z żurawiną

Pasztet z kurczaka z królikiem – gruboziarnisty klasyk gatunku, z królika i drobiu robi się przecież najlepsze pasztety. O tym, że nie ma tu zbędnych dodatków nie trzeba już chyba wspominać…

z królika

Klasyczny pasztet z kurczaka i królika

Pasztet francuski z pieprzem – wykwintny, kremowy, delikatny w konsystencji, za sprawą zielonego pieprzu wyrazisty w smaku.

francuski

Wyrazisty francuski pasztet drobiowy

Pasztet wyborny z kaczką – wzbogacony mięsem i podrobami z kaczki, dzięki czemu ma niepowtarzalny smak i konsystencję idealną do smarowania.

pasztet drobiowy

Smak kurczaka i kaczki…

Pasztet zapiekany z gęsią to prawdziwy rarytas, doskonały pasztet w chrupiącej skórce. Czy ktoś rozpozna, że to nie domowy wypiek?

z gęsi

Pasztet zapiekany z kurczaka i gęsi

Pasztet śniadaniowy – najlepszy na kanapki, klasyczny w smaku i konsystencji. Idealny wybór na drugie śniadanie do pracy albo do szkoły.

śniadaniowy

Pasztet idealny na śniadaniowe kanapki

 

 

Zdjęcia: drosed.pl, pixabay.com

About The Author

Reply